ΑρχικήΤμήματαΠρογράμματα Λίγα λόγια για εμάςΕξοπλισμός Τα νέα μαςΕπικοινωνία

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Αχιλλέας Θερμαικού Μπάσκετ

           Ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Θερμαϊκού Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ιδρύθηκε το  2007 ως συνέχεια του τμήματος μπάσκετ του ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΡΑΙΑΣ, που πρωτοξεκίνησε το 1986. Ο σύλλογος μας λειτουργεί  τμήματα μπάσκετ όλων των ηλικιών και για αγόρια και για κορίτσια. Από το 2007 έως σήμερα η ομάδα μας συνεχίζει δυναμικά  με  σταθερή και διαρκή  παρουσία στα μπασκετικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, με συμμετοχή όλων των αγωνιστικών μας τμημάτων στα αντίστοιχα τοπικά πρωταθλήματα και με ένα αξιόλογο και ικανό προπονητικό team. Έδρα του συλλόγου αποτελεί η περιοχή της Περαίας και γήπεδο μας το Δ.Α.Κ. Περαίας.

            Η φιλοσοφία μας έγκειται στο να γνωρίσουν τα παιδιά το άθλημα και να το αγαπήσουν,  να εξελίξουν τις δυνατότητές τους και να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους. Στόχος μας επίσης είναι τα παιδιά που ανήκουν στο δυναμικό μας  να υιοθετήσουν αξίες, όπως η φιλία, η ομαδικότητα, ο σεβασμός, η πειθαρχία, η συνέπεια, η προσπάθεια, η συμμετοχή, η ευγενής άμιλλα, ο υγιής ανταγωνισμός, η ευγένεια και τόσες πολλές ακόμη.

            Κάθε χρόνο...

•Συμμετέχουμε σε φιλικά και επίσημα τουρνουά που  γεμίζουν τα παιδιά με εμπειρίες, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.

•Οργανώνουμε εκδηλώσεις που θα μας φέρουν κοντά και θα μας δέσουν ως ομάδα, όπως χοροεσπερίδες, εκδρομές, party, camp κλπ.

•Φροντίζουμε για αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα, όπως ημερολόγια κλπ.

•Μεριμνούμε για τον ατομικό εξοπλισμό του κάθε αθλητή, όπως στολές, φόρμες, τσάντες, σετ προπόνησης κλπ.

Οι Προπονητές

Τέλης Παρίσης

Γιώργος Εργανιάν

Νίκος Προδρομίδης

Απόστολος Δεμερτζής

Βαγγέλης Τσίλας

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Καλέστε μας στο 694 425 0391 ή στείλτε e-Mail στο achilleasbasket@gmail.com.